Vi finns både i Kalmar och på Öland - nära till hands för dig

Med stor nyfikenhet och vilja att sätta en egen prägel på branschen startade vi, Nicklas Moberg och Magnus Medrin, Calmarsunds VVS år 2000. Vårt mål var att erbjuda Kalmar och Öland ett modernt VVS-företag med god service och välgjorda jobb som prio ett. Och det är det fortfarande.

Första tiden arbetade vi nästan enbart på privatmarknaden men märkte ganska snart att även entreprenadmarknaden önskade samma servicenivå och grad av kompetens. 2009 kompletterade vi även företaget med en elektriker och la därför till ”EL” i vårt namn. Idag utför vi alla slags VVS- och eljobb, både små och stora. Vi får det att funka – så att du som kund kan känna dig helt trygg.

Med vår erfarenhet vet vi hur viktigt det är att inte tumma på kvalitet. Våra kunder ska alltid känna sig nöjda och inte behöva oroa dig för framtida problem. Vi ska helt enkelt få det att funka.

När det gäller VVS och el utför vi allt från badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, rörrenoveringar och elinstallationer till ombyggnader. Vi kan med erfarenhet vara prestigelösa och se till att du förstår vad vi gör. Vi hjälper dig med de flesta leverantörerna i branschen och tar alltid fram en lösning som passar dig och dina önskemål.

Vi utför även olika typer av eljobb samt säljer, installerar och servar värmeanläggningar.

Varmt välkommen att kontakta oss för offert och goda råd – vi utför jobb i Kalmar, Nybro, Öland, Mönsterås, Torsås och Emmaboda. Med en och samma kontaktperson så hjälper vi dig med helheten, som exempelvis målning, byggarbeten, grävning och sättande av kakel och klinkers.

Auktoriserat VVS-företag